Τουριστικά DVD

Ελλάδα χώρα του φωτός. Χώρα της αρχαιότητας και του κλασικού κάλλους. Ελλάδα χώρα των αγαλμάτων, της φιλοσοφίας και της υψηλής τέχνης. Από εδώ ξεκίνησε η καλλιτεχνική δημιουργία και έδωσε τα φώτα σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ελλάδα η σπίθα της φιλοσοφίας. Έδωσε ανάσα ζωής στους λαούς όλου του κόσμου. Από εδώ ξεκίνησε ο ανθρωπισμός, η δημοκρατία και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ο Ερμής του Πραξιτέλους, η Αφροδίτη της Μήλου και πολλά άλλα αριστουργήματα. Στέκονται σαν φάρος ενός πολιτισμού που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Η τρίαινα του Ποσειδώνα διασχίζει τις εποχές δημιουργικές, πολεμικές και φιλοσοφικές. Ελλάδα της τελειότητας. Η παλαιά Ελλάδα μας διδάσκει και μας εμπνέει. Η σύγχρονη Ελλάδα δεν υπολείπεται ομορφιάς και φυσικού κάλλους. Οι επισκέπτες της Ελλάδας μαθαίνουν, εμπνέονται, αγαπούν και υποκλίνονται στο μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται Ελλάδα.

Τα ντοκιμαντέρ αυτά που θα δείτε σας παρουσιάζουν δείγματα της παλαιάς και της σύγχρονης Ελλάδας.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Συλλεκτική συλλογή 50 DVD ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Πενήντα ιστορικά και τουριστικά ντοκιμαντέρ μεγάλης ιστορικής αξίας. Τα καλύτερα βραβευμένα ντοκιμαντέρ στο φεστιβάλ καννών 2017. Σε αυτές τις ταινίες θα δείτε όλη την αρχαία και σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος. Όλα τα μουσεία και τον αρχαίο πολιτισμό. Τις ωραιότερες παραλίες. Τα κοσμικότερα θέρετρα. Τα ομορφότερα νησιά του κόσμου. Τα νησιά της Ελλάδος.

Ένα μεγάλο οδοιπορικό στα άδυτα των μουσείων, των μνημείων και των αγαλμάτων. Κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτό το μεγαλειώδες έργο. Ο θησαυρός της Ελλάδος.